Cindra podsjeca na Balica, moram priznat da uzivam gledati naše. Daleko je to od neke euforije, ali kad pogledam timeout i Lino stvarno ide s nekim smislom i taktikom u nastavak utakmice, da onaj Babic mi je isao na k nemoguce.
Jedini minus Cervaru jer je Duvnjaka onoliko isforsirao prvu utakmicu. Vraća se nakon toliko vremena, poveli smo 5-6 razlike vadi ga onda, on ga drzao skoro do kraja. Al jbg, mozda jos bolje da nas vodi Cindra nego Dule, dobar je i Dule, ali kazem Cindric me podsjeca na Balica stilom igre, pa mi ga draze gledati

Jedini i dalje minus je Alilovic, u klubu brani cak dobro, ali sta je s njim u repki ja ne znam, nadam se da ce sutra Pešića ubacit umjesto njega, ako ne sutra, onda za sljedeci krug, a sutra makar da Stivi krene od prve minute.
I da, prati li itko rukomet malo bolje i u klubovima, sta je s Ivicem, meni je on oduvijek izgledao kao broj jedan za buducnost, a stil branjenja nekako tipa Omeyera i takvih golmana, nikako nije bio isti ko nasi, ali eto nije ni među tri uspio upast.