Zapravo se 'zeznulo' s velikim dizanjem plaće Ozilu, djeluje mi realna ona priča o Premierligaškoj inačici FFP-a.
S druge strane, po nekoj reputaciji, kad bi se biralo između Ramseya i Ozila vjerojatno bi potonjeg većina izabrala, iako sam ja tu Ramseyevoj strani, mislim da je svojim ponašanjem zadužio ovaj klub i na koncu ako je slijedom svih ovih nekih okolnosti procjena da nije potreban, u redu je da je izborio što bolje uvjete za sebe i to u Juventusu gdje mislim da bi mogao biti i još bolji jer on sad dolazi u najbolje igračke godine i ako ne bude bilo ozljeda dobro će oni to iskoristiti.
Jer nekako mi ne djeluje da je Emery to stopirao već da je stvar bila financijske prirode i vaganja isplati li se toliko Ramseya platiti. Problem je što tu nikad ne doznaš baš pravu stranu priče.
No baš radi ovog navedenog korektnog Ramseyevog ponašanja, mislim da tu uprava nije bila korektna na način da uđe u pregovore s njim i onda sama stopira i otkanta ga. To nije zaslužio.
Bilo kako bilo, nadam se da neće biti nekih preokreta da ode sad na zimu već bit će još dosta koristan idućih 5 mjeseci...